Літо наближається до закінчення. І бажання одеситів наповнити його ярскавими враження цілком зрозуміле. Куди ж піти на День незалежності? І де зібрати до своєї колекції спогадів найдрайвовіші подіії? Розкриваєм всі карти.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Щорічно перше місце серед усіх подій Одеси займає одна із наймасштабніших подій місяця Вишиванковий фестиваль. У цьому році він відзначає своє 11-річчя і за традицією пройде на Приморському бульварі і Потьомкінських сходах з 23 за 26 серпня.

Концерт, який не можна пропустити цього тижня, відбудеться в Літньому театрі Морвокзалу 23 серпня. Тут виступить відомий піаніст Ярослав Олійник. Він представить на суд публіки масштабне шоу в рок-жанрі "Grand Piano Rock Show".

В Південному парку, що біля ТЦ Рів'єра пройде найбільший пінний з фестивалів Odessa Beer Festival. Скуштувати найкращі крафтовые сорти можна буде протягом двох днів 23 і 24 серпня з 14:00.

На сцені Літнього театру Морвокзалу виступить співачка, яку називають обличчям української музичної революції. Місяць дасть концерт в театрі 24 серпня.

Нагадаємо, що День Незалежності в Україні: як відсвяткують подію року Київ, Харків та Одеса

Також Знай.uа писав, легендарний Скорик, 5 оркестрів і ONUKA відомо подробиці підготовки Ходи Гідності до Дня Незалежності.

Крім того, Знай.ua розповідав, що на Дніпропетровщині до Дня Незалежності встановили найбільшу в Україні металеву підкову.