Міська рада знову оточена. Наразі біля будівлі знаходяться всі рятувальні служби.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Проте місцеві видання стверджують, що це не чергове замінування. Є інформація, що це навчання по виявленню, вилученню та знешкодженню можливого вибухового пристрою.

Нагадаємо, що прес-служба Львівської облдержадміністрації розповіла, що на електронну пошту Національної поліції 30 липня в 16:14 надійшло анонімне повідомлення про масове "мінування" міста.

Як повідомляв раніше Знай.uа, ЦВК замінували за мить до оголошення результатів, а Зеленський "відбив" у Порошенка дуже близьку людину

Також Знай.uа писав про те, що у вівторок, 23 липня, у Києві анонім повідомив у поліцію про мінування будівлі Центральної виборчої комісії.