Меленькі одесити регулярно знущаються над людиною з психічними розладами. Малі хулігани мучать нещасного в будь-яку пору доби.

Це помітили очевидці на 5 станції Великого Фонтану. Повідомляється, що три хлопчики у віці 10-12 років регулярно (в тому числі посеред ночі) знущаються над психічно хворим чоловіком.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Бешкетники виливають на хворого чоловіка воду і біжать за ним по тротуарах і проїжджій частині.

За словами автора відео, поліція на дану подію не реагує.

"Одесо, впізнаєш "героїв"? Ранок на 5 станції Фонтану. 3 хлопчика, 10-12 років, яких ми бачили раніше (в 2-3 години ночі), зневажливо ставляться до психічнохворого чоловіка. Двічі дзвонили в поліцію, реакції нуль", - прокоментувала автор відео.

Нагадаємо, що одесити, одягайте протигази: комунальники Труханового влаштували "сміттєвий крематорій" просто під вікнами, кадри свавілля

Як повідомляв портал Знай.ua, на залізничному вокзалі люди сплять просто під ногами в пасажирів

Також Знай.ua писав про те, що 15 серпня у Якушинцях біля Вінниці спалахнув житловий будинок.