20 серпня, городяни на Великій Арнаутській ледве не стали жертвами раптового камнепаду.

Про це розповіли у групі "Чорний список Одеса" в Facebook.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Буквально в декількох метрах від перехожих біля будинку №36 на розі вулиці Пушкінської відірвався шматок карниза і звалився вниз. Одесити пишуть, що, на щастя, в цей момент ніхто не знаходився біля шаткої конструкції.

"На вулиці стояв гуркіт, стовпи пилу. Народ був в шоці! Добре, що цього разу все обійшлося. Але коли вже можна буде спокійно ходити по вулицях, не побоюючись, що на голову може звалитися кругляк?" – поділилася враженнями одеситка.

Нагадаємо, що в Одесі на людей полюють "балкони смерті", ледь не знесло голову: у Труханова "не помітили"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що киянка зважилася на фатальний крок, причина вбиває: не могла дивитися на себе в дзеркало

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Києві хлопець випав балкона на 12 поверсі висотки