В Одесі та області правоохоронці шукають чоловіка, який на початку літа відправився на заробітки і перестав виходити на зв'язок із рідними. Про це повідомляє прес-служба одеської Нацполиції.

Згідно з даними поліції, 47-річний Маликов Микола Володимирович у червні вирушив до Одеси, щоб знайти роботу, але пропав безвісти.

У Нацполиції розповіли, що чоловік середнього зросту (170-175 см) виглядає на 45-50 років, має темне волосся з сивиною на скронях, темні очі і тонкі губи.

Крім того, у зниклого є і особливі прикмети: два шрами – на голові і над правим вухом, а також татуювання на обох руках. Не відомо, у що був одягнений зниклий.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тих, хто що-небудь знає про зниклого Маликова, просять повідомити правоохоронцям за телефонами: 102, (04841) 7 53 63 або 096 458 76 32.

Нагадаємо, заробітчанин зізнався в ганебному занятті закордоном і закликав співвітчизників не соромитися їхньої роботи.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Харкові пропав молодий хлопець в спортивному костюмі: батьки благають знайти їхнього сина.

Також Знай.uа писав про те, що 17 серпня дві жінки виїхали з Броварів до Києва на машині Toyota Rav4 і пропали.