Одеська сім'я знайшла в продуктах харчування дивний предмет. В пачці морозива якимсь дивом виявили щось дуже схоже на кусок твердого жиру.

Прикрим інцидентом поділилася одеситка, чия дитина і стала жертвою "сюрпризу".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Історією інциденту поділилася одеситка Наталія Пивковская. Вона повідомила, що чужорідний предмет був виявлений в морозиві "Біла бяроза". Коли її дитина з'їла вже половину морозива, то виявив шматок чогось незрозумілого.

"Щось схоже на шматки твердого жиру. А що це насправді - навіть не маю уявлення. Цього було два шматки, розміром в пів пальця. Не знаю, що це, але знаю, що такого бути не повинно!" - поділилася стривожена одеситка.

Нагадаємо, що українка викрила нахабну схему АТБ: обдирають до копійки кожного другого

Як повідомлялося раніше, у поточному році в Україні овочі побили цінові рекорди.

Також, стало відомо, що висока вартість продуктів зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.