Сьогодні вранці, 20 серпня, на перетині вулиць Гімназійної та Великої Арнаутської зіткнулися BMW і Ford Mustang.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з попередніми даними, в аварії ніхто не постраждав. Власники автомобілів очікують прибуття на місце події працівників правоохоронних органів, тому рух в районі ДТП утруднено.

Враховуйте цю інформацію при складанні маршрутів руху.

Нагадаємо, що в Одесі шалені затори. Пекло для автомобілістів створили автохами, які абияк припаркували свої автівки. Відомо, що спуск до автостоянки на 13-ї станції Фонтану, зараз маринується в заторах.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що герої парковки, готуйтеся: кожного криворукого водія тепер можна буде знайти по імені

Також портал "Знай.ua" інформував, що на Філіппінах масово знищують автомобілі в зв'язку з тим, що вони нелегально імпортовані.