В одеській будівлі на вулиці Велика Арнаутська, 15 шукають бомбу.

Про це повідомили очевидці.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

14-поверхову будівлю оточили, на місце прибули медики та рятувальники. У багатоповерхівці розташовуються різні організації, в тому числі регіональне відділення Фонду держмайна.

Нагадаємо, що правоохоронці Львова перевіряють інформацію про замінування більше 10 об'єктів у місті. Про це повідомила прес-служба ГУ Національної поліції України у Львівській області. "Повідомлення про замінування готелів, медичних закладів, торгово-розважальних центрів, вокзалу та аеропорту надійшло сьогодні, 10 червня, на електронну пошту поліції", - йдеться в повідомленні.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Кривому Розі замінували будинок батьків Зеленського, і ще 15 об'єктів

Портал "Знай.ua" також інформував, що у Києві замінували найбільші мережі супермаркетів: рятувальників, медиків та поліцію підняли на ноги