Масштабна пожежа в Одесі у готелі "Токіо Стар" сколихнула все місто. Люди, яким вдалося вижити розповіли, як це було.

Люди пригадують, як в коридорі стояв шум, і деякі не відразу відреагували на заклик покинути приміщення, вирішивши, що це якісь розбірки, які їх не стосуються.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Тільки коли їдкий дим пішов через щілини дверей і зі стелі, я зрозумів, що почалася пожежа. Коли вирвався в коридор, на мене пішла стіна їдкого диму, дихати було практично неможливо, на затримці дихання я просто прорвався до виходу", – розповідав журналістам постоялець Мар’ян Чернявський.

11-річна Настя Мошун разом з батьками оселилась тут, бо в інших готелях була проблема з місцями. Сім’я залишилася жива завдяки дівчинці – вона встала серед ночі в туалет і, відчувши запах гару, розбудила батька.

"Ми побігли, хто в чому був. Встигли забрати тільки телефон і гроші. На мене капав розплавлений пластик, який обпікав руки і спину", – говорить дівчинка, яка приїхала до Одеси з Вінницької області на відпочинок.

Наразі відомо, що 136 людей евакуювалися відразу. Ще сімох рятувальники витягли з палаючого другого поверху, але дев’ять чоловік врятувати не вдалося – їх впізнання вже завершено, але інформації не оприлюднюють.

Десятьох госпіталізували з отруєнням продуктами горіння та з опіками від пластику. Четверо з них поки залишаються в реанімації у важкому стані, двоє – в опіковому.

Нагадаємо, що в Одесі палав готель, десятки скалічених і 8 загиблих: перші подробиці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі на вулиці Робочої загорівся міжшкільний навчальний комбінат.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Якушинцях біля Вінниці спалахнув житловий будинок. Люди з жахом вискакували з будинку.