В Одеській області суд виніс вирок двом мешканцям Чорноморська, які задушили, зґвалтували і розпороли живіт своєї жертви.

Про це повідомляє портал "Пушкинская"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Влітку 2016 року двоє хлопців купили алкоголь і покликали знайому дівчину відпочити вночі на пляжі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

За версією слідства, один з хлопців запропонував іншому вбити їх подругу. Один почав лаятися з дівчиною, побив її і повалив на пісок, а інший задушив її. Після цього вони роздягнули дівчину, заховали її речі в піску, а її в кущах.

Але на наступний день вони повернулися, по черзі вчинили з нею статевий акт, мили тіло в морі, а потім вирізали деякі органи.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Під час посиденьок на пляжі вона розповіла йому, що нещодавно у неї померла мати і їй потрібні гроші. Підозрюваний погодився заплатити їй за секс з ним. Коханий дівчини напився і заснув, але під час їх заняття любов'ю прокинувся і через, що жінка йому зрадила, вирішив її вбити", — відзначає видання.

Варто відзначити, що суд визнав одного з чоловіків винним у вбивстві (ст. 115 ККУ) і наругу над тілом (ст. 297 ККУ). Йому призначили покарання у вигляді 14 років позбавлення волі. Його друга визнали винним тільки в нарузі над тілом, він отримав 6 років в'язниці.

Нагадаємо, що у Харкові маніяк зґвалтував неповнолітню дівчинку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві невідомий чоловік заштовхав дівчину в її квартиру і зґвалтував.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Миколаєві в Ингульском районі на пляжі перехожі завадили насильникові поглумитися над 20-річною дівчиною.