На вулиці Першотравнева в Одесі трапилося моторошне вбивство двох людей.

Про це розповідають місцеві ЗМІ.

Кривавий інцидент трапився у спальні. 45-річний Валерій застрелив свою 38-річну дружину, а потім і себе. Моторошну знахідку знайшла 8-річна донька, яка прийшла в кімнату до батьків.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Що стало причиною такої поведінки наразі залишається таємницею. Проте сусіди підозрюють, що могло бути "відлуння" війни. Також копи звернули увагу на те, що чоловік часто прикладався до чарки, а тієї ночі він міг просто перебрати зайвого.

Нагадаємо, що на вулиці Оноре де Бальзака, 3б в Києві відбулася ДТП з участю мотоцикліста Honda і Opel Omega.

Як повідомляв портал Знай.ua ,у Києві на вулиці Лютеранській провалився асфальтна проїжджої частини. Глибока яма з'явилася біля будинку №23.

Також Знай.ua писав про те, що в Дніпрі маршрутне таксі зіткнулося з ЗАЗ.