На одеських курортах двоє людей безвісти зникли під час купання в морі

Інформацію оприлюднила прес-служба ГУ ДСНС України в Одеській області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

15 серпня о 17:10 співробітникам служби порятунку повідомили про те, що в Затоці, в акваторії Чорного моря під час купання безслідно зник 17-річний хлопець.

У той же вечір рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в селі Лиман Татарбунарського району на курорті "Катранка" пішов купатися і не повернувся 37-річний чоловік.

Відзначається, що водолазами аварійно-рятувального загону відразу були розпочаті пошукові роботи. В даний час обстежено 700 кв. м. дна моря.

Поки що зниклих людей не виявлено, але пошукові роботи тривають.

Нагадаємо, що в суботу 3 серпня Одеську область накрила потужна негода. Вулиці затоплені через що автомобілі буквально пливуть у воді.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Одесі пройшла сильна злива, який обернувся для місцевих жителів справжнім стихійним лихом

Також портал Знай.ua писав, що 3 серпня в Одеській області очікується прохолодна дощова погода, можливі грози.