14 серпня банда невідомих хуліганів проникла до приватного бунидку 72-річного пенсіонера і за допомогою жорстокого катування дізнавалися де той ховає гроші.

Даний інцидент трапився в селі Іванівка. 4 зловмисників, обличчя яких приховували маски, пробралися у будинок через город.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Після цього вони почали вимагати від чоловіка гроші за здане їм зерно, однак пенсіонер, крім маленької присадибної ділянки, іншої землі не мав.

Так, нападники катували старого з допомогою праски, проте змогли отримати лише 5 000 гривень, оскільки більше у пенсіонера не було. В даний час потерпілий знаходиться в лікарні.

Нагадаємо, що у понеділок, 10 червня, в Києві в районі Позняки знайшли маленького хлопчика, який загубився.Дитина була знайдена на вулиці Ревуцького, 29А.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів назад не повернувшись додому.