В Одесі орудували аферисти, які грали на довірі приїжджих і місцевих жителів – вони збирали гроші нібито на похорон матері. Жертвою шахраїв ледь не стала киянка. Жінка розповіла, що в її квартиру днем постукав невідомий.

Про це пишуть "Сегодня".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я подивилася у вічко, бачу – якийсь незнайомий чоловік, якийсь чоловік, з бородою, в шапці, весь у чорному. Я запитала – хто це? Він каже, я вибачаюся, я з першого під'їзду", – пояснила Дарина Мельник.

Незнайомець пояснив, що збирає кошти на похорони рідної матери, яка начебто мешкала в цьому будинку.

"Виглядав він як-то дуже дивно, і я його ніколи до цього не бачила. Тому я подзвонила мамі, так як вона всіх сусідів знає, і виявилося, що ніхто у нас не помирав, я відразу зрозуміла, що це якийсь шахрай", – додала жінка.

Між тим, серед мешканців одеської багатоповерхівки пильний чоловік знайшовся не відразу, і аферистам вдалося зібрати на вигадані похорон чималу суму.

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме.

Як повідомляв портал Знай.ua, аферисти грабують українців за новою схемою

Також Знай.ua писав, як шахраї наживаються на безготівкових розрахунках