Ледь не залишився без руки уродженець села Дмитрівка Кілійського району, який на автодорозі Спаське-Вилкове зіткнувся з п'яним горе-водієм.

Про це повідомляє "Бессарабія INFORM".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами 44-річного Івана Апруда, в суботу, 10 липня, близько 20.00, він з дружиною, 11-річною дочкою і сестрою на власному автомобілі прямував з Приморського Кілійського району Дмитровку по автодорозі Спаське-Вилкове.

Проїхавши близько двох кілометрів, він пішов на обгін попутного транспорту, коли раптово в цей же момент його обігнав сірий KIA Sportage, грубо порушивши правила дорожнього руху.

Після цього неадекватний водій почав блокувати авто чоловіка, чим перегородив йому дорогу. Між водіями почалася словестная перепалка, в ході якої, як стверджує постраждалий, незнайомець крив опонента нецензурною лайкою і не відповідав на питання, в чому причина його поведінки.

У підсумку лайки незнайомець, не пояснюючи своїх претензій, ударив опонента по голові, на що Іван відповів йому зустрічним ударом, намагаючись захистити себе від насильства незнайомої йому людини.

В ході сварки невідомий попрямував до свого автомобіля і взяв кухонний сокира. Побачивши це, враховуючи неадекватну стан водія, Іван попрямував до свого автомобіля і сказав дружині також сісти всередину. Однак в той момент, коли він сідав за кермо, опонент підбіг до нього, відкрив водійські двері і замахнувся сокирою, намагаючись вдарити по голові. На щастя, Іван ухилився, і удар прийшовся по руці в районі передпліччя.

Нагадаємо, що двоє аферистів під виглядом поліцейських, які начебто перевіряють документи, проникли в орендовану туристами квартиру в Приморському районі.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.