В Одесі виявили чотири вибухонебезпечні предмети

Про це повідомила ДСНС України в Одеській області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

13 серпня співробітникам служби порятунку надійшов сигнал про те, що на Люстдорфської дорозі було знайдено 3 артснаряди 76 мм і 1 артснаряд 45 мм.

Крім цього, 13 серпня в Білгороді-Дністровському на вулиці Вірменській знайшли 1 гранатометний постріл. Відзначається, що на наступний день вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни були знищені піротехніками аварійно-рятувального загону.

Нагадаємо, що у школі польського міста Бжесць-Куявський пролунали постріли. Колишній учень увійшов у середню школу, підірвав дві петарди і почав стріляти. Як повідомляв прес-секретар місцевої прокуратури, від вибуху петарди постраждала 11-річна учениця. Крім того, зловмисник потрапив пострілом у співробітницю середньої школи.

Раніше Знай.uа повідомляв, в українській столиці, в одній з квартир на проспекті Лобановського, виявлено труп сина керівника служби по тарифами "ДНР" Олександра Аліпова.

Також Знай.uа писав, мажор на Mercedes вчинив розправу над водієм маршрутки на очах у десятків шокованих пасажирів.