Нещодавно в Одесі відбувся 32 конкурс краси "Міс Одеса Всесвітня- 2019".

Про це повідомили в прес-службі міськради.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За головний приз у фіналі боролися 18 дівчат. Усіх претенденток на титул оцінювало професійне жюрі. За підсумками конкурсу переможницею стала 22-річна Анастасія Чулкова — головний спеціаліст управління документально-аналітичної роботи департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради.

Також титул "Міс Україна-Одеса — 2019" завоювала 17-річна Діана Григоровська, "Міс Одеса — 2019" отримала 19-річна Валерія Струтинська, а "Міс Одеса Всесвітня — 2019" — 18-річна Анастасія Твердохлібова.

Нагадаємо, що "Міс Україна-2019": представлені 50 претенденток-красунь на головну корону країни

Раніше портал "Знай.ua" писав, що фіналістку конкурсу "Місіс Росія" підняли на сміх в мережі: "Білявка явно ботексу переборщила"

Також портал "Знай.ua" інформував, що конкурс краси "Міс Україна" посадив свою алею.