14 серпня, в селі Любашівка, що в Одеській області сталося страшне. Чоловік влаштував кривавий тир у себе в будинку.

Про цю трагічну подію повідомили у "Кримінальній Україні".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що безробітний житель Любашевки, при невідомих обставинах, вбив свою 28-річну дружину з мисливської рушниці. Усвідомивши, що накоїв, застрелився сам з тієї ж зброї. Рушниця була зареєстрована. Подробиці злочину наразі встановлюються.

Нагадаємо, що вранці, 5 червня, у будинку на вулиці Олександра Невського в Одесі перехожий виявив оголене тіло жінки, яка впала з 10 поверху.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Харкові 3-річний хлопчик потягнувся за іграшками і випав з балкону 6-го поверху.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Росії трагічна випадковість спіткала 25-річну журналістку відомого жіночого інтернет-видання Wonderzine Маргариту Вирову.