В Одесі жінка врятувала пенсіонера, який страждав на втрату пам'яті. Допомогти розгубленому дідусеві зважилася лише вона.

Одеситка побачила, як один із пасажирів тролейбуса їхав кудись у домашніх капцях. Мужчина вів себе доволі розгублео чим і привернув до себе увагу.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Спеціально для таких випадків літній чоловік носив смарт-годинник. Йому їх придбали рідні.

"Добре що 21 століття і тіл у діда був одягнений на зап'ясті. 6 вечора. У троллейбасе повно людей. Молоді, літні, середні. Кондуктор. Дід у розгубленості став щось питати у кондуктора. Усі роблять вигляд, що вони в танку. Кондуктор теж. Взяла я дідуся, здзвонилася з пропущеного з рідними, він виїхав з іншого кінця міста. Жінка майже в нервовому зриві на тому кінці. Пробки, чекати немає сенсу, є ж таксі", - розповіла автор.

Кондуктори відмовились везти старого назад, кілька фірм таксі також не захотіли його везти. Поліцейські за словами автора передзвонили через 2 години. На той момент пенсіонера вже вдалося відправити додому своїми силами.

Нагадаємо, що одесит ледве не зварився живцем, рятували всім містом: подробиці моторошної НП

Раніше портал "Знай.ua" писав, що одесити оголосили війну героям парковок, машину як вітром здуло: кадри "перевиховання" автохама

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі орудує Сонька золота ручка: під прицілом - самотні жінки, бережіть нерви і гаманці