В Одесі суд оштрафував п'яного водія, який вдарив поліцейського.

Для 58-річного водія ця історія закінчилась невтішно, проте справедливо. Чоловік, який під дію алкоголю посмів підняти руку на правоохоронця, який його зупинив виконуючи свої обов'язки чекає штраф.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ця історія сталася в Одесі, в спальному районі міста на Таїрове, по вулиці Академіка Вільямса.
Патрульні поліцейські зупинили авто і попросили водія пред'явити права, на що водій відреагував несподівано агресивно.

Він схопив одного з правоохоронців і різко потягнув його за сумку, виходити з авто порушник відмовився і штовхав правоохоронців підходили до його вікна. В результаті, чоловік вдарив кулаком в обличчя поліцейського, який розмовляв з ним через вікно авто, після чого і був затриманий.

Наразі суд залучив нетверезого бешкетника до відповідальності у вигляді штрафу в розмірі 51 000 гривень, за ч. 2 ст. 345 (насильство стосовно правоохоронців при виконанні ними своїх службових обов'язків).

Нагадаємо, у Києві пролунав жахливий вибух.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Росії вибухнули склади з боєприпасами

Також Знай.ua писав, потужний вибух у центрі столиці Єгипту забрав 19 життів