50-річний одесит запросив пожити до себе пару іноземців. Проте зовсім скоро молоде подружжям пожалкувало про це рішення.

Про дану подію розповіли у пресс-службі ГУНП.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З подружжям із сусідньої держави 50-річний підозрюваний познайомився на одній з вулиць міста. Дізнавшись, що пара приїхала в пошуках роботи, і має мало коштів, одесит запросив іноземців до себе пожити.

Проте зовсім скоро між людьми виникла перепалка. Молоді люди вирішили покинути будинок, щоб це не переросло у щось серйозніше. Однак розлючений господар наздогнав чоловіка, вдарив його ножем в живіт і втік. Дружина 24-річного постраждалого негайно викликала "швидку" і поліцію.

Співробітники Шевченківського відділення поліції оперативно встановили місцезнаходження зловмисника і затримали його.

Підозрюваний свою вину не заперечував, лише пояснив, що причиною такого вчинку стало його алкогольного сп'яніння. Йому оголосили про підозру у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень, і помістили в ІТТ. Слідство триває.

Нагадаємо, що у Києві молодий хлопець повісився на дверях: не зміг жити без матері, фото 18+

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Львiвщину приголомшило моторошне самогубство: дитина влiзла у зашморг

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Львові жінка випала з п'ятого поверху, через що відразу ж померла на місці.