В Одеській області з інтернату безвісти зник хлопець з інвалідністю. Повідомляється, що вже 4 доби про хлопця жодної звітски.

Про це розповіли в прес-служба ГУНП в Одеській області, пише politeka.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як стало відомо, 8 серпня, Кірняков Сергій Юрійович 1992 року народження, який 8 серпня пішов з Білгород-Дністровського інтернату і до сих пір його місцезнаходження невідоме.

"На вигляд Сергію 27-30 років, зріст 160-165 см, худорлявої статури, очі зелені, зуби відсутні. У хлопця – синдром Дауна і помірне відставання в розвитку, також він страждає на сколіоз", – заявили поліцейські.

Всіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження Сергія, просять зателефонувати за телефонами: 0484928362 або 102, додали в поліції.

Нагадаємо, що у понеділок, 10 червня, в Києві в районі Позняки знайшли маленького хлопчика, який загубився.Дитина була знайдена на вулиці Ревуцького, 29А.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів назад не повернувшись додому.