9 серпня, Державна надзвичайна протиепізоотична комісія у Ренійському районі Одеської області прийняла рішення ввести 40-денний карантин в районі 71 милі і поруч з річкою Дунай у зв'язку з можливим спалахом Африканської чуми свиней.

Про це повідомляє прес-служба Ренійської районної державної адміністрації, передає кореспондент Української Служби Інформації.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Таке рішення прийняли після того, як на березі річки Дунай були знайдені трупи свиней, які виявилися заражені Африканською чумою свиней.

Комісія, під керівництвом голови Ренійської РДА Валентина Котляренко, оголосила район 71 милі і територію поряд з річкою Дунай інфікованої і не благополучною.

Нагадаємо, що вважали неможливим: вакцину від чуми 21 століття нарешті винайшли - "лічені тижні"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що біблійна чума стала реальністю: люди шоковані вторгненням в країну, такого не було десятки років

Також портал "Знай.ua" інформував, що Одесу накрила потужна стихія, пекло повторилося двічі: кадри Апокаліпсису