Вже 4 дні в Одеській області шукають зниклого хлопця з інвалідністю.

Білгород-Дністровський відділ поліції розшукує Кирнякова Сергія Юрійовича 1992 року народження, який 8 серпня пішов з Білгород-дністровського інтернату і досі його місцезнаходження невідоме.

Прикмети по яким можна впізнати зниклого хлопця: Сергію на вигляд 27-30 років, зріст 160-165 см, худорлявої статури, очі зелені, без зубів. Крім того, у зниклого у хлопця синдром Дауна і помірне відставання в розвитку, також він страждає на сколіоз.

В Одеській області шукають хлопця з синдромом Дауна.

Якщо ви щось знаєте про місцезнаходження Сергія або знаєте, де він знаходиться, повідомте за телефонами: 0484928362 або 102.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хлопця шукають вже четвертий день по всій Одещині.

Нагадаємо, що в Одесі 37-річний чоловік зник під час купання в лиманської воді.

Як повідомляв портал Знай.иа на Дніпропетровщині кілька днів шукають жінку, яка влаштувалася на роботу до ромів і пропала. У Верхівцеве шукають 52-річну Бакун Ольгу Володимирівну.

Також Знай.ua писав, що хлопець 1997 року народження загинув 10 серпня о 20:29 під час проведення будівельних робіт за місцем свого проживання.