9 серпня, скандальний оздоровчий табір "Вікторія", де у вересні 2017 року в моторошній пожежі загинули три дівчинки, знову заселилися діти.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Начальник департаменту освіти і науки Одеської міськради Олена Буйневич повідомила пресі, що перша після пожежі зміна складається з 103 дітей. За її словами, це переважно діти пільгових категорій. Вони будуть відпочивати у таборі до 29 серпня.

Відомо, що дерев'яні корпуси, один з яких згорів у вересні 2017 року, залишаються під арештом – заселили лише кам'яні корпуси "Вікторії", які влітку 2019-го відремонтували. Як видно з тендерної документації, опублікованій на сайті ProZorro, вартість ремонту склала близько 5 млн грн.

Нагадаємо, що коли немає грошей на Туреччину та Єгипет: найкращі місця для літньої відпустки в Україні

Раніше портал "Знай.ua" писав, що "Табори для відпочинку": бойовики нажахали єдиним курортом "ДНР", фото

Також портал "Знай.ua" інформував, що останній дзвоник в Україні 2019: коли в школах будуть випускні