Поліція затримала зловмисників, які наживалися на довірливих українцях в Одесі.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, троє мешканців Одеси, 25-26 років, придумали хитру схему, яка дозволила їм заробити мільйони. Вони пропонували в мережі придбати у них мототранспорт і дорогу техніку для дому за дуже доступними цінами. Коли "продавці" отримували гроші, то відразу ж зникали.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Щоб увійти в довіру до покупців шахраї розміщували в мережі не справжні відгуки про продавця. Також вони пропонували клієнтам підписати договір купівлі-продажу техніки, який висилали електронною поштою. Все це вводило в оману покупців, і вони вносили 100% передоплату за товар.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Коли зловмисники отримували гроші від довірливих покупців, то відразу ж змінювали номери своїх телефонів. За даними поліції, таким чином шахраї заробили 1,5-2 мільйони гривень.

Під час обшуків приміщення членів угруповання поліція знайшла техніку, яка використовувалася в шахрайській схемі. Також поліція виявила СІМ-карти мобільних операторів.

Всім трьом оголошено про підозру в шахрайстві. Молодих людей будуть утримувати під вартою з можливістю внесення застави у 260 тисяч гривень.

Нагадаємо, що співробітники Київської місцевої прокуратури №7 завершили досудове розслідування за фактом заволодіння групою зловмисників об'єктами нерухомості в столиці, а також грошима від їх продажу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві шахрайка обдурила жінку на більше, ніж 1 млн гривень.

Також портал "Знай.uа" писав, що СБУ викрила масштабну шахрайську схему привласнення коштів онкохворих.