В Одесі та Одеській області через наближення грози оголошене штормове попередження, інформує портал “Politeka”.

За прогнозами синоптиків у найближчі декілька годин в Одесі пройде гроза, під час якої пориви вітру сягатимуть швидкості 15-17 метрів за секунду. Така погода за прогнозами синоптиків утримуватиметься до ночі 10 серпня.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадуємо, що вчора синоптики попереджали про наближення до України потужної бурі з градом, через яку в деяких областях було оголошене штормове повідомлення.

Раніше портал Знай.ua писав, що потужний ураган змив обличчя Одеси, замість Чорного - море нечистот: кадри, від яких хочеться плакати.

Також портал Знай.ua інформував, що оскаженіла стихія влаштувала львів'янам ігри на виживання.