По нічній Одесі на легковому авто розсікав водій під кайфом і з пістолетом.

Патруль виїхав на виклик близько 22:00, місцеві жителі повідомили про водія у Audi, який роз'їжджав по вулицях зі зброєю в салоні.

Порушника порядку вдалося затримати в напрямку вулиці Інглезі, повідомляє прес-служба управління патрульної поліції в Одеській області.

Під Одесою 34-річний чоловік, накурена трави катався по нічному місту.

У салоні авто правоохоронці знайшли 30 пакунків марихуани і пістолет без дозвільних документів. 34-річний затриманий був під кайфом, про що він і повідомив. Сам же затриманий поводився неадекватно.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім трави у затриманого знайшли пістолет.

Стосовно 34-річного водія складено адміністративний протокол, а також вилучені наркотики та зброю, які направили на експертизу. Крім того, проти наркомана копи відкрили кримінальне провадження за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК.

Нагадаємо, маршрутка з людьми злітала в кювет на Львівщині, є жертви. На автодорозі виникла небезпечна ситуація, і водій, запобігаючи зіткнення з іншим автомобілем, з'їхав у кювет.


Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові горе-зловмисник прийшов на справу зі своїми сходами, підставив під вікно балкона і пішов займатися своїми злодійськими справами.

Також Знай.иа писав про те, на узбережжях України триває курортний сезон, який зараз у самому розпалі. Однак на курортах Херсонщини мало не щодня відбуваються ПП, зокрема, часто приходять інформація про покалічених, пограбованих відпочиваючих і навіть потопельників.