Одеські правоохоронці викрили двох студентів-іноземних громадян, яких підозрюють у скоєнні крадіжок, повідомляє портал “Пушкинская.net”.

Як повідомляється, іноземці користувались відсутністю своїх сусідів по гуртожитку та проникали до їхніх кімнат. Звідти вони забирали гроші, техніку та інші речі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Під час обшуків у підозрюваних вилучили частину вкраденого, а також зброю. Усе вилучене будо відправлено на експеритизу.

Наразі відкриті два кримінальні провадження за частиною 3 статті 186 та статтею 263 Кримінального кодексу України. Перевіряється також причетність затриманих до скоєння аналогічних злочинів.

Нагадуємо, що львівські правоохоронці затримали квартирного злодія, який ходив “на діло” з власною драбиною.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві поліція затримала цілу банду ромок, які нападали і грабували людей серед білого дня.

Також Знай.ua писав, в оселю Миколи Іщенка проникли крадії та винесли цінні речі