Одеські правоохоронці знешкодили угрупування шахраїв, які продавали людям через інтернет неіснуючі техніку та транспортні засоби, повідомляє газета “Сегодня”.

Злочинці штучно накручували свої рейтинги на інтернет-майданчиках та писали відгуки від імені липових користувачів для того, щоб запевнити людей у своїй надійності. Також вони пропонували підписати угоду купівлі-продажу, яку надсилали через інтернет. А після того, як покупець вносив повну передоплату за товар, продавці просто зникали, змінюючи номери телефонів та інші засоби ідентифікації. Таким чином вони виманили в людей приблизно 1,5 — 2 мільйони гривень.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Під час обшуків в злодіїв вилучили комп’ютерну техніку та велику кількість мобільних телефонів та сім-карток різних мобільних операторів. Відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 190 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що нещодавно одеські правоохоронці провели рейд проти незаконної торгівлі в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що "Вибуховий" подарунок: моторошна трагедія приголомшила Україну, "до лікарні везли по частинах"

Також портал "Знай.ua" інформував, що вибухи на російських військових складах: в Міноборони назвали причину та винних