Понад два тижні розлючена одеситка намагається розбутися ясена, бо дерево їй начебто набридло.

Про це у себе на сторінці Facebook повідомляє одеська активістка Світлана Підпала.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Виявилось, що жінка замовила бригаду, яка повинна спиляти дерево і залишити 2-3 метровий пень, щоб він служив опорою для білизняної мотузки.

Проте деякі мешканці виступають проти такої ідеї і часто викликають поліцію. Тоді жінка лякає погрозами людей, які намагаються перешкодити їй, що посадить усіх до психлікарні.

За словами сусідів, ця молода жінка веде себе досить агресивно, загрожує супротивникам спилювання дерева, вихваляючись своїми зв'язками і грошима. Вона каже, що у неї є якесь "дозвіл", але відмовляється його пред'явити.

Нагадаємо, що 3 серпня приблизно о 15:00 сталась ДТП в селі Тарашани Глибоцького району, Чернівецької області, повідомляє ГУ Національної поліції в області.

Як повідомляв портал Знай.ua, смерть зіркового діджея в центрі Києва, моторошне відео ДТП.

Також портал Знай.ua писав, що трасу Київ-Чоп вразило жахлива ДТП, двоє загиблих.