В Одесі знайшли та вилучили незаконні реалізовані товари "лохотрону".

Так, за словами заступника начальника управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міськради Сергія Дубенка, підготовчі роботи тривали два тижні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Чиновники моніторили ситуацію і отримували інформацію від громадян про те, де зберігається обладнання. Наприклад, повітряні кулі, які продають на Дерибасівській, виявилося, зберігаються у підвальному приміщенні Російського драматичного театру.

"Ми відразу сказали, що бігати ні за ким не будемо. Ці підприємці, хоча їх важко так назвати, працюють з 8 вечора до 2 ночі. Ганятися за ними просто нелогічно. Тим більше, що у поліції є більш важлива робота. Тому ми зібрали інформацію про те, де це все зберігається. Вилучати товар ми не мали права, але ось деякі елементи "лохотрону", такі як стенд для дартсу, турнік і ворота вже відправлено на штрафмайданчик", - розповіли у поліції.

Нагадаємо, що потужний вибух у центрі столиці забрав 19 життів, медики рятують поранених, місто в паніці

Раніше портал "Знай.ua" писав, що "Вибуховий" подарунок: моторошна трагедія приголомшила Україну, "до лікарні везли по частинах"

Також портал "Знай.ua" інформував, що вибухи на російських військових складах: в Міноборони назвали причину та винних