Міжнародний аеропорт "Одеса", 6 серпня, отримав літак. Новий Airbus A220-300 латвійської авіакомпанії АirBaltic не може не тішити око.

Про це повідомляє прес-служба Одеського аеропорту на своїй сторінці в Facebook.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що раніше цим маршрутом керували Boeing 737 і Bombardier Q400 NextGen.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Airbus A220-300 має велику кількість переваг для пасажирів: широкі крісла, великі вікна, місткі місця для ручної поклажі в салоні, поліпшені туалети і багато іншого. Новий літак також значно тихіше - рівень шуму зменшено у чотири рази. Більше того, на сьогодні це самий екологічно комерційний літак у світі, оскільки це перший літак, який має прозору декларацію про вплив на навколишнє середовище протягом циклу експлуатації, сприяючи зменшенню викидів CO2 і NOX на 20% і 50% відповідно", - повідомляється в повідомленні прес-служби.

Повідомили також і про збільшення кількості рейсів. Тепер їх буде до 7 разів на тиждень і кількість посадочних місць з Одеси: 147% в порівнянні з 2018 роком, і планується збільшення ще на 20% до 2020 року.

Нагадаємо, що новий аеропорт у Сєвєродонецьку: чи позбавляться старих корупційних схем та побудують летовище

Раніше портал "Знай.ua" писав, що аеропорт, вокзал і метро заміновано: моторошна НП переполошила українців, поліція кинула всі сили

Також портал "Знай.ua" інформував, що страшна аварія в аеропорту "Львів": людей терміново евакуювали, небо закрито