Останнім часом туристи все частіше стали висловлювати невдоволення відпочинком на одеських курортах

Своєю розповіддю поділився в соцмережах письменник Петро Яценко, пише politeka.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Чоловік вирішив обрати відпочинок в Одеській області після незаконної анексії Криму. Відпочинок з сім’єю в районі Затоки і Кароліно-Бугаз вже четвертий рік поспіль.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми залишаємо в загальному кожен раз близько тридцяти тисяч гривень за двотижневий відпочинок на трьох. Тобто, тільки наша сім’я заплатила за ці роки понад 120 000 гривен. Але якщо спочатку місцеві власники міні-готелів мали ентузіазм, прекрасні піщані пляжі регулярно прибирали, то тепер, на четвертий рік, картина стала надзвичайно сумною: за два тижні пляж не прибрали з просіюванням піску жодного разу, поруч немає кабінок для перевдягання і навіть звалищ!", – розповів Яценко.

Відпочиваючий незадоволений тим, що гори сміття, зустрічають гостей, залізничні станції давно потребують ремонту, а тротуари уздовж доріг взагалі не передбачені.

"Суцільне жлобство довершують крики про пахлаву і кукурудзу в матюгальники, постійне прагнення відпочиваючих слухати попсу з портативних колонок і смітити прямо собі під ноги", – обурюється Петро Яценко.

Нагадаємо, що одеситам розкрили правду про популярний пляж, не можна навіть ноги мочити: гидота у воді

Раніше портал "Знай.ua" писав, що пляжі Криму та Одеси порівняли одним фото: у Путіна "вимерло", повний провал у розпал сезону