Стало відомо, що пара прекрасних зебр Гранта, які живуть в Одеському зоопарку, обзавелася потомством. Про цю подію повідомили в департаменті інформації Одеської міськради.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Маленьке зебреня з'явився на світ у серпні, на початку тижня. У місцевому зоопарку раді новому поповненню. До того ж, працівники цього зоопарку запрошують одеситів познайомитися з новонародженною твариною і поспостерігати за його першими, трохи незграбними, кроками.

"Зараз зебреня пчуває себе добре, освоюється в загальному вольєрі і весь час знаходиться біля мами", – розповіли співробітники.

Нагадаємо, що поблизу міста Суми люди зловили гігантського хижого птаха, якого в цих місцях ніколи раніше не бачили. Птиця прилетіла з Криму поласувати місцевими качками.

Як повідомляв портал Знай.ua, єдина повністю дика популяція коней Пржевальського мешкає в зоні відчуження Чорнобильської АЕС.

Також портал Знай.ua писав, що в харківському зоопарку велика черепаха не хотіла відпускати свою наглядачку пообідати.