В Одесі бізнесмен звернувся до президента України з проханням. Зеленського просять втрутитися в ситуацію та не допустити крадіжки пляжної зони в смт. Затока. Мова йде про понад 12 га набережній, які планують перетворити в приватну власність.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Таку заяву зробив представник естонської інвестора Тонно Вахк і адвокат естонської інвестора Олександр Погорілий на прес-конференції про погрози європейським інвестиціям.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вони відзначили, що у разі втрати пляжів Затока буде приречена, адже ніяких інвестицій вже не буде, як, можливо, і відпочиваючих.

Олександр Погорілий також підкреслив, що в Затоці ще з 2012 року діє злочинне угруповання. У неї нібито входять не тільки депутати селищної ради, але і представники правоохоронних органів, які і забезпечують безкарність злочинців.

Нагадаємо, що пляж усіяний тілами: улюблений курорт українців атакували з моря, люди тікають сотнями

Як повідомляв портал Знай.ua, Азовське море опинилось на межі екологічної катастрофи.

Також Знай.ua писав про те, що жителі Криму масово скаржаться на серйозні проблеми зі здоров'ям, викликані екологічною кататстрофою.