Місцеві правоохоронці хочуть прикрити гучну справу про криваву перестрілку і вбивство в Кирилівці Запорізької області через особливі зв'язки з місцевою злочинним угрупованням.

Про це пише інформує видання "Апостроф".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Скандальна подія привернула увагу окремих правоохоронців.

"Неофіційно ми дізналися, що дніпровські" варяги "прибули в Кирилівку не з метою відпочинку, а на запрошення рейдера Миколи Плотникова, який захопив центральний пляж під ресторан" Сальвадор Далі ". Подейкують, за організацією силового сценарію стояв товариш рейдера - начальник мелітопольського відділу Департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександр Каленюк ", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що саме Каленюк зараз, використовуючи службове вплив і зв'язку, "напрацьовані за довгі роки роботи в правоохоронній системі", намагається натиснути на суд і слідство.

Нагадаємо, що у Львові влаштували перестрілку: по місту, як по мінному полю

Як раніше повідомляв Знай.uа, сталася бійня в американській школі.

Знай.uа писав, у кривавій перестрілці у Відні замішана мафія.