В Одеській області в селі Мологів Білгород-Дністровського району внаслідок потужних злив постраждали будинки і подвір'я мешканців.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Моторошні фото нещодавно з'явилися в мережі, проте вже встигли активно розлетітися. Масштаби катастрофи просто вражають уяву.

Жителі села Мологи (Садового)оприлюднюють перші відео після раптової дощової стихії. Порозносило забори, огорожі, винесло руслом багато сміття з піщаного кар'єру, попідтоплювало городи та подвір'я, водою розвертало автомобілі, заважаючи рухатися своїм напрямком. Є інформація про утопленого жителя села. Його тіло знайдено вранці.

Geplaatst door Альона Дрогомощенко op Zondag 4 augustus 2019

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Місцеві жителі публікують в соцмережах фото і відео, на яких видно, що потоки бруду залили не лише вулиці і двори, але і житлові будинки, знищивши меблі, побутову техніку і інше домашнє майно. За їх словами, рівень води в селі досягав 2,5 метрів.

Нагадаємо, що потужний ураган змив обличчя Одеси, замість Чорного - море нечистот: кадри, від яких хочеться плакати

Раніше портал "Знай.ua" писав, що одесити влаштували аквапарк на затоплених вулицях, в хід пішли ласти і матраци: кумедне відео масового божевілля

Також портал "Знай.ua" інформував, що під Одесою 25 дітей потрапили у страшну пастку: тренери виявилися безсилі, нещадна стихія поглинула всіх