4 серпня на Азовському морі хазяйнував потужний шторм. Проте стихія залишила після себе незвичиний "подарунок" для туристів.

Про це передає кореспондент «НМ» з посиланням на ria-m.tv.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В результаті сильного північно-західного вітру значно збільшився берег на кілька десятків метрів. І тепер там, де ще вчора було море, можна засмагати.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Але є тут і зворотна сторона медалі. Ті, хто любить поплавати, тепер змушені пройти мінімум 50-70 метрів, щоб нормально зануритися в море.

Нагадаємо, що пляж усіяний тілами: улюблений курорт українців атакували з моря, люди тікають сотнями

Як повідомляв портал Знай.ua, Азовське море опинилось на межі екологічної катастрофи.

Також Знай.ua писав про те, що жителі Криму масово скаржаться на серйозні проблеми зі здоров'ям, викликані екологічною кататстрофою.