Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Одещині машина з дітьми провалилася у величезну яму.

Про це повідомляє інформаційний портал "Думська".

У Білгород-Дністровському, в яму, яка утворилася від сильних злив провалилася машина з пасажирами. Через сильну стихію відбулося розмиття грунту і асфальту на проїжджій частині вулиці Єврейській. Саме в цю яму і провалилася машина, повна пасажирів.


Родичі постраждалих в аварії поділилися інформацією про їх стан:

"Це було під час їзди, з-під коліс пішов асфальт. Мама в лікарні під крапельницею зі струсом мозку та забоями, сестра ледве ходить теж з забоями, водій був тверезий і йому теж дісталося, дві дівчинки до шести років племінниці — всі живі, але в шоковому стані".

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в суботу 3 серпня Одеську область накрила потужна негода. Вулиці затоплені через що автомобілі буквально пливуть у воді.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Одесі пройшла сильна злива, який обернувся для місцевих жителів справжнім стихійним лихом

Також портал Знай.ua писав, що 3 серпня в Одеській області очікується прохолодна дощова погода, можливі грози.