В Одесі до поліції надійшло повідомлення, що жителі Київського району стали свідками, як якийсь неадекватний чоловік з балкону кидає на людей і автівки сміття та різний непотріб.

У прес-службі відомства наголосили, що скарги на одесита надходили постійно, але правоохоронців у квартиру він не пускав і сам на вулицю не виходив.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Дільничним довелося викликати на місце пригоди маму чоловіка, однак і вона не зуміла відкрити двері, оскільки син змусив їх зсередини меблями.

Тоді одеситка, як господиня житла, дала згоду на відкриття дверей примусовим шляхом. Як тільки це було зроблено зловмисник накинувся на поліцейського і вдарив його в обличчя.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чоловіка затримали, а в квартирі знайшли упаковку патронів.

Нагадаємо, що авіакомпанія-лоукостер SkyUp анонсувала нові прямі авіарейси з Харкова до Праги.

Як повідомляв портал Знай.ua, росіяни влаштували бійку на борту літака "Турецьких авіаліній" рейсу Стамбул — Єкатеринбург ще до зльоту.

Також портал Знай.ua писав, що у середу, 31 липня, ввечері на південному заході Фінляндії літак розбився майже відразу після зльоту.