Трагічна подія сталася у Кілійському районі, де родина з малим хлопчиком знімали будиночок на базі відпочинку. Вони приїхали на відпочинок із сусідньої країни.

Про це пише politeka.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Повідомляється, що дитина за хвилини до смерті гралася в будинку. Батьки наглядали за дитиною, проте коли вони в черговий раз обернулись, щоб перевірити як справи в їхнього сина, малюк лежав нерухомо на землі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Рідні відразу ж викликали "швидку", однак по дорозі до лікарні дитина померла. Зараз тіло хлопчика направлено на судово-медичну експертизу.

Також назвали можливу причину смерті — ураження електрострумом від мережі електроживлення бази, яка прокладена в металевих трубах.

Відкриті кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: 115 (умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок") і 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд), повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

Нагадуємо, що у кінці липня в столиці озброєний рушницею грабіжник намагався пограбувати магазин ювелірних прикрас, але невдало.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень.