Дівчата із "Квартал 95" знову змусили всю мережу говорити про них через нове запальне фото з Одеси.

Так, українські артистки Віра Кекелія, Лалі Ергемлідзе і Лєра Товстолеєс опубліковали в мережі Instagram новий пост.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку видно, як дівчата діляться своїм хорошим настроєм. Також фото навряд чи омине любителів форм, адже засвітили зіркові красуні і свої принади – Лалі Ергемлідзе нахилилася в об’єктив камери так, що видно її груди – вони ніби трохи випадають з сукні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

А Лєра Товстолєс продемонструвала стегна, ноги і підкачані сідниці. Віра Кекелія застигла на фото у витонченому русі – вона позувала в легкій літній сукні.

Довілі відверте і позитивно заряджене фото підкорило мережу. Фанати у захваті: "Дуже круте фото! Дівчата, ви шикарні і веселі!", "Three roses", "Вау вау вау вау вау вау !!!!!!!!!!!!!! Які", "LOL".

Нагадаємо, що пустотливі дівчата з "Жіночого Кварталу" показали закулісся шоу: "Нам дуже пощастило"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що зірка "Жіночого кварталу" виходить заміж за колегу: "Спочатку він мені збрехав"

Також портал "Знай.ua" інформував, що грайлива Кравець з "Квартал 95" засвітила оголений горбик в інтригуючому сукню.