2 серпня, в Одесі очікується хороша погода. Синоптики обіцяють, що вранці в місті нічні хмари звільнили небо від своєї присутності, але вдень ненадовго з'являться, щоб ввечері знову зникнути.

Без опадів. Тпература повітря становитиме від +19 до +29.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Схід сонця можна побачити 0 05:37, а захід о 20:28.

2 серпня вшановується пам'ять пророка Іллі. У народі вважається, що з Іллі йде поворот на осінь, хоча спекотне літо може простояти ще довго. У цей час встановлюється помірне тепло.

Світловий день іде на спад, а ночі на збільшення. Якщо у цей день буває глухий грім - до тихого дощу, грім гучний - до зливи, грім безперервний - буде град; грім гримить довго і не різко - до негоди, якщо ж уривчасто і не тривало - буде ясно.

Нагадаємо, що погода на 1 серпня: довгоочікувана прохолода накриє Україну, але полегшає не всім

Раніше портал "Знай.ua" писав, що погода в Одесі на 1 серпня: останній місяць літа розпочнеться з неприємних сюрпризів

Також портал "Знай.ua" інформував, що через скандинавський циклон сьогодні на більшій частині території країни очікуються дощі з грозами.