В Одесі затримали п'яного горе-лікаря, який кидався з ножем на людей.

Скандальне відео опублікували в мережі Facebook.

Пьяный за рулём и ещё кидается на людей с ножом

Geplaatst door Владимир Писаревский op Maandag 29 juli 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Моторошний інцидент трапився у центрі міста, де лікар 11 Міськлікарні, будучи п'яним за кермом автомобіля, з ножем кидався на місцевих жителів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Двоє чоловіків, на яких він нападав викликали поліцію і приїхав патруль намагався провести тест на алкоголь, однак його пройти він відмовився.

В багажнику його авто виявили ніж, з яким він нападав на людей, а в результаті цієї пригоди, авто було евакуйовано на штрафмайданчик, а п'яного доктора забрали у відділення поліції, де двоє людей, на яких він нападав, написали заяву про напад.

Нагадаємо, що головний військовий лікар п'яним оперував українського героя: це вершина цинізму

Раніше портал "Знай.ua" писав, що в Одесі тюремний лікар попався на гарячому: знімав робу в обмін на конверт, закони не писані

Також портал "Знай.ua" інформував, що "Моєї провини немає": український горе-стоматолог загубив голку в горлі дитини