Мер Одеси Геннадій Труханов провів чергову зачистку. Стало відомо, що днями міський голова звільнив з посади директора департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Віталія Денісова.

Відповідні розпорядження оприлюднила сьогодні прес-служба муніципалітету.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, 26 липня мер міста звільнив з посади Віталія Денісова з формулюванням "за власним бажанням".

Двома днями раніше таким чином позбувся "за власним", директор КП "Теплопостачання міста Одеси" Іван Донченко.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зазначимо, що МВВ не погасить заборгованість за зарплаті своїм працівникам. При цьому підприємство поглинає десятки і сотні мільйонів гривень міського бюджету.

Нагадаємо, що міський голова Харкова Геннадій Кернес дуже шикарно живе на скромну зарплату мера. За інформацією ЗМІ, у декларації Кернеса записано не все, чим він володіє.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лєсєв потролив новоспечену партію Труханова та Кернеса: "Дуже гнучкі хлопці". Журналіст розкритикував і правоохоронців, і Кернеса, і Труханова. Ще він розкрив політичні хитрощі перед парламентськими виборами.

Також портал Знай.uа писав, що Богуцька поставила "діагноз" партії Кернеса-Труханова.