Військовослужбовець Національної гвардії, який, перебуваючи на чергуванні в Київському райсуді Одеси, вистрілив собі в голову, помер сьогодні вночі в МКЛ №10.

Про це повідомили в прес-центрі Південного оперативно-територіального об'єднання НГУ.

#Офіційно Під час несення служби в Київському районному суді міста Одеси, особовий склад, який знаходився у вартовому...

Geplaatst door Південне оперативно-територіальне об'єднання Національної гвардії України op Maandag 29 juli 2019

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Витрати на транспортування тіла на малу батьківщину (в Тернопіль, Ред.) і поховання бере на себе Національна гвардія України", — наголошується в у повідомленні.

Нагадаємо, 15 травня солдат був призваний на службу з Тернополя. В день інциденту, 29 липня, він поступив на неї з табельною зброєю – пістолетом Макарова. У той же час, невідомо з якої зброї був зроблений постріл. У прес-службі Нацгвардії також зазначили, що нарікань до нацгвардейцу по службі з боку старших за званням не було. Крім того, в день пострілу з ним спілкувався психолог і "відхилень не помітив".

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.