В Одесі горе-матір вбила свою 4-місячну дитину. Жінка перекрила доступ повітря до носа і рота малюка. Суд призначив жінці покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Трагічний інцидент стався ще восени 2018 року. Повідомляється, що приблизно з 6 ранку 31 жовтня до 01.30 наступного дня, 1 листопада 2018 роки хлопчик періодично голосно плакав, що заважало його матері відпочивати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Жінка визнала, що, вважаючи сина голодним, кілька разів намагалася погодувати його молочною сумішшю, яку він відригував. Відтак перестала годувати, за її словами, "щоб дитина не захлинувся блювотними масами", і, намагаючись заспокоїти немовля, сунула йому в рот пустушку.

Горе-мати вирішила затримати соску у роті малюка, щоб той припинив скиглити і нарешті дай жінці заснути. Проте таким чином вона перекрила доступ повітря до носа і рота.

Суд призначив жінці покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Але на підставі ст.75 КК України засуджену звільнили від відбування призначеного судом покарання з випробувальним терміном 2,5 року.

Нагадаємо, що одесит ледве не зварився живцем, рятували всім містом: подробиці моторошної НП

Раніше портал "Знай.ua" писав, що одесити оголосили війну героям парковок, машину як вітром здуло: кадри "перевиховання" автохама

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі орудує Сонька золота ручка: під прицілом - самотні жінки, бережіть нерви і гаманці