В Одесі на перетині вулиць Академіка Воробйова і Краснослобідської під час ремонтних робіт чоловік впав у люк теплотраси.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Одеській області.

"По прибуттю на місце виклику рятувальники дістали постраждалого з ями теплотраси та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Чоловіка доставили в медичний заклад - діагноз встановлюється", - йдеться в повідомленні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У рятувальній операції брали участь 5 чоловік особового складу ДСНС.

Нагадаємо, що в Іспанії вже четверту добу триває операція з порятунку дитини, яка застрягла у колодязі. Наразі вже відомо, що у поселенні Тоталан, що у провінції Малага, дворічний хлопчик впав у неймовірно глибокий колодязь, діаметр якого складає лише 25 сантиметрів. Відомо, що глибина колодязя складає понад 100 метрів.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Одещину заполонили табуни диких істот: аж земля двигтить, - непокiрних красенiв спiймали на камеру

Також "Знай.ua" писав, що на Львівщині вщент вигорів магазин.