Отже, синоптики розповіли, що 31 липня, погода буде хмарною. Удень піде дрібний дощ, проте незабаром він закінчиться. Ввечері опадів не очікується.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Весь день передчається без опадів. Температура повітря становитиме від +22 до +30.

У цей день вшановується пам'ять Івана Багатостраждального. У давнину в цей час топили бані, парили віники з трав і квітів, щоб змити з себе втому після жнив

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

У народі говорили: "Хоча в липні й душно, й спекотно, але прощатись з ним шкода". За народною прикметою, якщо липень був спекотний, зима буде морозною.

Нагадуємо, що сьогодні у західних та східних областях очікуються дощі, можливо — з грозами. На іншій території України встановиться прохолодна погода без істотних опадів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що сьогодні гривня продовжила зміцнюватись — її офіційний курс становить 25,43 гривні за долар.

Також "Знай.ua" розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують апостола від сімдесяти Акілу, а також Стефана Чудотворця.